Robin van Ulzen nieuw raadslid bij VVD Meppel

De 22-jarige Robin van Ulzen is door de fractie van de VVD Meppel gevraagd om het vertrekkende raadslid Jan Kist op te volgen. Van Ulzen is daarmee het jongste raadslid in de gemeente Meppel en wordt tijdens de raadsvergadering op 22 september geïnstalleerd door burgemeester Korteland.

Van Ulzen is geen nieuweling in de Meppeler politiek. Sinds 2014 is hij duo-raadslid en was in die hoedanigheid een vaste waarde in de VVD fractie en tijdens de vergaderingen. Met het aangekondigde vertrek van raadslid Jan Kist, die wegens toenemende drukte zijn raadslidmaatschap niet meer kon combineren met zijn bedrijf, kwam van Ulzen meteen in beeld als zijn opvolger. 

Ondernemerszoon Robin van Ulzen studeert rechten in Groningen Hij is vastbesloten zich optimaal in te zetten voor de VVD Meppel.

Robin van Ulzen houdt van aanpakken. Naast zijn studie werkte hij altijd in de detailhandel, was hij brugwachter tijdens het Grachtenfestival en ook tijdens VVD campagnes was hij altijd in beeld. ‘24 uur in een dag zijn voor mij soms te weinig’, meent van Ulzen. ‘Ik mag dan ook graag ‘gewoon blijven doorgaan’. Een optimale inzet voor die dingen waar ik zoveel plezier aan beleef, namelijk mijn studie, Meppel en de Meppeler politiek.’