Marc Kok

Marc Kok is 28 jaar oud en sinds oktober 2015 lid van de VVD. Hij studeert HBO bestuurskunde aan de NHL in Leeuwarden en zit daar in het eerste jaar. Naast zijn studie werkt hij in de weekenden bij Spotta in Meppel. Hij is opgegroeid in Meppel en na een aantal jaren in Drijber (gemeente Midden-Drenthe) te hebben gewoond woont hij nu met veel plezier in de Koedijkslanden.

Marc heeft voor de VVD gekozen vanwege het liberale karakter, belangrijke punten daarin vindt hij, individuele vrijheid, zo min mogelijk overheidsbemoeienis, lage belastingen en hij vindt het belangrijk dat als mensen in staat zijn om te werken dat zij dan ook werken of in ieder geval hun best doen om werk te vinden.

'Als ik kijk naar de stromingen binnen de VVD sluit ik mij vooral aan bij de conservatief-liberale kant, verandering is niet altijd een verbetering maar verbeterpunten moeten zeker worden aangepakt. Ik wil mij inzetten voor een mooie en werkzame stad met een bruisend centrum, met een gevarieerd woningaanbod en nette groene zones.'