Liberaal Talent gezocht!

Op 15 maart vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Natuurlijk is het belangrijk om dan te gaan stemmen. Maar misschien kriebelt het wel bij u diep van binnen om uw stem wat krachtiger te laten horen...

Als u zich wilt oriƫnteren op de lokale politiek van de gemeente Meppel, nodigen wij u van harte uit om eens met onze fractie kennis te maken. Dat kan door aan te schuiven tijdens een fractievergadering, maar ook door een kop koffie met onze wethouder Roelof Pieter Koning te drinken of met een van de raadsleden.

Volgend jaar worden immers de gemeenteraadsverkiezingen gehouden en wij als VVD vinden het erg belangrijk om dan een geweldige kieslijst te kunnen presenteren met veel VVD'ers die zich op welke manier dan ook willen inzetten voor een liberaal Meppel.

Dat betekent niet automatisch dat u raadslid of duo-raadslid zult worden, maar u kunt wel uw ambities kenbaar maken, zich oriƫnteren, gebruikmaken van het uitgebreide trainingsaanbod van de VVD en veel leuke mensen leren kennen.

Ook op de achtergrond zijn adviseurs nodig of mensen die af en toe willen helpen bij bv campagnewerkzaamheden.

Lijkt het u leuk om eens te komen kennismaken? Laat dit even weten via Annigje Udinga: a.udinga@meppel.nl of 06-21476647.

We heten u graag welkom!!!